NRG

1 vacature gevonden

Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

NRG is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener. De onderneming produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen.

De bijna 500 medewerkers hebben hoogwaardige kennis en zijn innovatief. De onderneming werkt voor en met partners in de gezondheidszorg, de energiemarkt, de industrie, overheden en de wetenschap. NRG heeft verschillende nucleaire installaties en exploiteert de Hoge Flux Reactor van de Europese Unie.

Het bedrijf biedt uitdagend werk op diverse vakgebieden: marketing en sales, veiligheid en milieu, techniek, natuurkunde, human recources, projectmanagement.

Door de internationale markten waarop NRG opereert, zijn er diverse medewerkers of stagiairs met een andere nationaliteit dan de Nederlandse. Dit zorgt voor een divers personeelsbestand.

NRG staat door de aard van haar werkzaamheden midden in de samenleving. De uitdaging bij NRG is binnen deze internationale, kennisintensieve en technologische omgeving veilig en betrouwbaar te werken. NRG zoekt daarom toppers met de potentie om te groeien.


Vacatures

Trainee Technisch Projectmanager

NRG (Nuclear Research and consultancy Group) is de nucleaire dienstverlener in Nederland. Onze business bestaat uit specialistische, technische dienstverlening op de gebieden: risico, veiligheid en optimalisatie van bedrijfsvoe ...
Plaatsingsdatum 09-06-2015
Standplaats Arnhem
Opleidingsniveau WO / PhD
Uren 36 - 40