NRG

Trainee Technisch Projectmanager - Arnhem

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-06-2015 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Arnhem Niveau -
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband -
Uren 36 - 40 Salaris -

NRG (Nuclear Research and consultancy Group) is de nucleaire dienstverlener in Nederland. Onze business bestaat uit specialistische, technische dienstverlening op de gebieden: risico, veiligheid en optimalisatie van bedrijfsvoering in de nucleaire-, olie en gas- en petrochemische industrie.

Wij zoeken ingenieurs die houden van technische uitdagingen, verantwoordelijkheid dragen en creativiteit ontplooien. Wij bieden een werkomgeving waarin je te maken hebt met hoogwaardige technologie in een industrie die de hoogste eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid stelt. Na een intensieve opleidingsperiode van enkele weken ga je direct in modificatieprojecten aan de slag.

Trainee technisch Projectmanager

Jezelf ontwikkelen binnen NRG

Het Traineeship programma biedt jou de kans om een vliegende start te maken bij NRG. Na een gedegen training begin je direct in een functie waar je verantwoordelijkheid voor draagt. Want wij geloven dat het werk de beste leeromgeving is. Tegelijk bieden we je in het Traineeship een aanvullend programma aan, waardoor je jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk versneld kunt ontwikkelen.


De Techniek Trainee die we zoeken

Techniek is jouw passie. Je hebt een WO-opleiding werktuigbouwkunde, technische natuurkunde, chemische technologie of elektrotechniek of een aanverwante opleiding afgerond en maximaal één jaar werkervaring. Je bent ondernemend en initiatiefrijk, dit blijkt uit de activiteiten naast je studie, bijvoorbeeld een bestuursfunctie of een studie in het buitenland. Weet jij kansen te herkennen en om te zetten in acties? Dan is dit dé kans voor jou.


Het programma van het Traineeship

Tijdens het traineeship krijg je te maken met projecten vanaf 1 tot 5 miljoen euro. Concreet houdt dit in dat je modificaties voorbereidt aan installaties vanaf de initiatiefase tot aan implementatie. Je werkt concepten uit, maakt alternatievenanalyses en stelt investeringsvoorstellen op. Daarnaast integreer je kennis vanuit je eigen expertise gebied met kennis van andere teams zoals risico management, Asset Integrity en Computational Fluid Dynamics. Jij bent verantwoordelijk voor het goed slagen van deze projecten. Essentieel hiervoor is dat je kritisch bent, zaken niet loslaat voordat ze afgerond zijn en graag uit je comfort zone komt.

Je krijgt een intensieve begeleiding, je krijgt een mentor toegewezen waar je op terug kan vallen en wordt getraind in communicatieve vaardigheden, presenteren en samenwerken.


Je toekomst als Techniek Trainee

Na het succesvol doorlopen van het programma bieden we je graag een vervolgfunctie aan. Je kunt hierbij denken aan een functie als consultant of projectmanager. Onze markt word steeds mondialer, je bent dan ook bereid om voor langere tijd naar het buitenland (Engeland ,VS, Midden Oosten) te gaan. Na dit traject ligt de wereld aan je voeten!


Interesse?
Solliciteer direct via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Maarten van der Meulen 06 5068 2980

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Trainee traineeship techniek internationaal projectmanager

Contactgegevens

Contactpersoon Maarten van der Meulen

Vestigingsplaats

Solliciteer